Lazio'nun Juventus ile 1-1 berabere kaldığı maça ilk 11'de başlayan Kosovalı golcü Vedat Muriqi, 54 dakika sahada kaldı ve ardından yerini Felipe Caicedo'ya bıraktı. Muriqi, medyadan ve taraftarlardan ağır eleştiriler almaya başladı.

"BOŞ KALEYE BİLE ATAMADI"

Maçın ardından Lazio taraftarları ve İtalyan basını, Muriqi'nin performansını eleştirdi. Calciomercato, Vedat'a 10 üzerinden 5 puan verirken maçın en kötülerinden biri olarak gösterdi. Sitede golcü oyuncu hakkında "Muriqi yine etkili olamadı. Inzaghi onu oynatmaya devam ediyor ama gol atamıyor. İlk yarıda müsait bir pozisyonunda topu boş kaleye bile gönderemedi" yorumu yapıldı.

İşte diğer gazetelerin Muriqi'ye verdiği puanlar:

LA GAZZETTA DELLO SPORT: 10 ÜZERİNDEN 5

IL MESSAGGERO: 10 ÜZERİNDEN 5

LA LAZIO SIAMO NOI: 10 ÜZERİNDEN 4.5: Boş kaleye net bir gol fırsatını kaçırdı. Her açıdan faydalı olmaya çalışıyor ama yapamıyor. Bazen çok acele kararlar veriyor. Daha da gelişecek ama şu anda katkısı çok az.

"VEDAT ZAMANLA ALIŞACAKTIR"

Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi ise maçın ardından yaptığı açıklamalarda Vedat hakkında konuştu. Inzaghi, "Her geçen gün takıma daha çok alışacaktır. Lazio'nun DNA'ları farklıdır ve buna alışmak için zaman gereklidir. Verdiği katkıdan memnunum. Daha da iyi olacaktır." sözlerini kullandı.

Sert eleştirilerin ardından Fenerbahçe taraftarları eski futbolcularını korurken bir Lazio taraftarının "Muriqi'yi devre arasında size (Fenerbahçe) bedavaya verebiliriz." cevabı dikkat çekti.