Fenerbahçe'nin Chelsea'den 1,5 yıllığına kiraladığı Victor Moses, sarı-lacivertlilerde kısa sürede çok iyi bir performans sergiledi.

28 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 7 maçta 2 kez fileleri sarsarken hızlı ve agresif futboluyla da büyük beğeni toplamıştı.

Sarı-lacivertlilerle olan kiralık sözleşmesi 2020 yazında bitecek olan yıldız ismin bu performansı sonrası milli takıma geri dönme ihtimali gündeme gelmişti.

2018 Dünya Kupası sonrası Nijerya Milli Takımı'ndan emekliye ayrıldığını duyuran Moses'ın kararından dönüp dönmeyeceğiyle ilgili flaş bir açıklama geldi.

Afrika Futbol Konfederasyonu CAF'ın resmi internet sitesine konuşan Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Gernot Rohr, Moses'la ilgili şunları söyledi:

"Milli takımı bırakmasına karşıydım. Eğer fikir değiştirirse bana bunun sinyalini vermesi gerekir. Ancak şu an için bu konuda bir bilgim yok. Neler olacağını göreceğiz."

7 Haziran tarihinde başlayacak olan Afrika Uluslar Kupası öncesinde Moses'ın Nijerya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alıp almayacağı büyük merak konusu.

Kaynak: Fanatik