MKE Ankaragücü İstikbal Mobilya Kayserispor şifresiz canlı izle... MKE Ankaragücü ile İstikbal Mobilya Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya geliyor. İşte KE Ankaragücü - İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasını canlı izleme rehberi ve mücadelenin tüm ayrıntıları..

SÜPER LİG PUAN DURUMU
Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında MKE Ankaragücü - Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta lige beraberlikle başlayan Ankaragücü bu hafta şeytanın bacağını kırmak istiyor. Kayserispor ise geçen hafta lige yenilgiyle başladı ve bu hafta 3 puanı almak için ter dökecek. Lig sıralamasında MKE Ankaragücü 1 puanla 11'inci sırada bulunurken İstikbal Mobilya Kayserispor ise henüz puanla tanışmayarak 14'üncü sırada yer alıyor.

MAÇIN HAKEMLERİ KİMLER?
MKE Ankaragücü Kayserispor karşılaşmasını yönetecek hakemlerde açıklandı. Buna göre mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Yardımcılıklarını ise İlker Takpak ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi Sinan Dereci.

ANKARAGÜCÜ KAYSERİSPOR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Büyük mücadele için geri sayım devam ederken, maçın saat ve kanal bilgisi de karşılaşmayı takip edecek olan futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Ankaragücü Kayserispor maçı 24 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15'te başlayacak.

MAÇ ŞİFRESİZ İZLENİR Mİ?
Her iki takımın taraftarları mücadeleyi internetten naklen izlemek için araştırmalar yapıyor fakat internet üzerinden canlı olarak izlenmesi mümkün değil. beIN Sports'u izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak ve ardından beIN Sports kanallarının dahil olduğu bir spor paketi satın alınmak gerekiyor.