HAKARETE VARAN İFADELER

Daha önce Manchester City'li Raheem Sterling'e de sistematik olarak saldıran ve manşetlerine taşıyan İngilizler şimdi de kendisine Mesut Özil'i hedef seçmişe benziyor. Performans olarak kendisinden bekleneni vermeyen Mesut Özil'e, teknik sebeplerle değil; hakarete varan ifadelerle saldıran İngilizler kendi vatandaşlarından da büyük tepki çektiler.

İngiltere'nin sansasyonel yayınları ile tanınan basın organlarından 'The Sun' gazetesinin uzun süredir Mesut Özil'i manşet yaptığı gözleniyor. Arsenal'in aldığı yenilgileri Mesut Özil fotoğrafları ile sayfasına taşıyan Sun, okurlarının gözünde yenilginin sorumlusunu Mesut olarak göstermeye çalışıyor.

HASTALIĞINI DİLLERİNE DOLADILAR

Aynı gazete Mesut Özil'in teknik direktörü tarafından kadroya alınmamasını ya da hasta ve sakat olmasını da diline dolamış durumda. Kelime oyunları üzerinden Mesut'un hastalanmasını diline dolayan gazete, son olarak Mesut Özil'e hakaret edecek boyuta da geldi.

HADDİNİ AŞAN İFADELER!

Sınırı aşan The Sun yazarı Neil Ashton, Mesut Özil'e 'virüs' diye hakarette bulundu. Mesut'un acilen kulüpten gönderilmesi gerektiğini söyleyen Ashton'ın bu kullandığı bu ifadeler İngiltere'deki futbolseverler tarafından da büyük tepki topladı.

İNGİLİZ TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İngiliz taraftarlar yaptıkları yorumlarla Neil Ashton'a tepkilerini gösterdiler. 'Bu çok iğrenç', 'Tamamen ahmakça', 'Utanç verici. Sözde gazeteci...', 'Ashton, insanlık adına utanç verici birisi' yorumlarında bulunan İngiliz futbolseverler, gazeteyi boykot çağırısında bulundu.

Kaynak: Sabah