Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraşspor - Uşakspor maçını takip etmek için basın bölümüne geçen Maraş'ta Spor Gazetesi'nin sahibi Orhan Külek'e bir saldırı gerçekleştirildi. Kahramanmaraşspor'un ikinci başkanı Hakan Ceyhan Orhan Külek'i oturduğu koltuktan aşağı ittiği ve daha sonra Leo sport'un sahibi Ali Doğan ise yumruk attığı öğrenildi...
 

KAVGANIN SEBEBİ HABER

Geçtiğimiz günlerde eski Kahramanmaraşspor başkanı Feridun Kolat'ın yazılı açıklaması gündeme damgasını vurmuştu. Marastaspor imtiyaz sahibi Orhan Külek'e yapılan bu saldırının Feridun Kolat'ın açıklamasıyla bir bağlantısının olup olmadığı bilinmemekle birlikte böyle bir saldırının yaşanması spor camiasında da üzüntüyle karşılandı.

Saldırıya ilişkin açıklama yapan Külek, “Biz halkın haber almasını yerine getiren kişileriz. Birilerinin veya belli bir grubun bizlere bu şekilde saldırı düzenlemesi, haberlerimizi veya köşe yazılarımızı kaldırmamıza neden olamaz. Ben spor aşığı ve spor sitesi olan bir basın mensubuyum. Bu saldırı bana değil tüm basına yapılmıştır.” dedi.

Kanal Maraş ailesi olarak Kahramanmaraşspor yöneticisi Hakan Ceyhan ve Ali Doğan isimli şahsın Orhan Külek'e yaptığı bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.