Türk Telekom Stadyumu'ndaki derbi mücadelesinde zaman zaman yedek kulübeleri arasında hararetli anlar yaşandı. Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş'ın sürekli olarak rakip kulübeye laf atması ve hakemlere itiraz etmesi tepki aldı.

Fenerbahçe'de teknik adam Erwin Koeman, Hasan Şaş'a kızarak, sakin kalmasını istedi. Koeman, Fatih Terim'e de göstererek adeta şikayetçi oldu. 35. dakikada Hasan Ali Kaldırım ile Hasan Şaş arasında gerginlik oldu. Saha kenarında oluşan pozisyonda Hasan Şaş'ın fevri hareketi nedeniyle Hasan Ali, kızarak sert tepki gösterdi. Bir anda büyüyen tartışmaya hakem Fırat Aydınus dahil oldu ve gerginlik sona erdi. 

Ndiaye-Soldado tartıştı

Gerginliklerin oluştuğu derbide Roberto Soldado ile Badou Ndiaye'nin tartışması da öne çıktı. Golden sonra yedek kulübesinin orada sözlü tartışmaya tutuşan iki yıldız futbolcuyu Fatih Terim ayırdı. 

Yerinde duramadı

Sarı-lacivertlilerde takımın başında derbiye çıkan Erwin Koeman hareketli görüntüsüyle dikkat çekti. Phillip Cocu gibi sakin kalmayan ve Hollandalı hocaların aksine oldukça heyecanlı görünen Koeman, her pozisyonda maçı yaşadı.

Tecrübeli teknik her hakem kararı ve maç içi olaylarda yerinde hiç durmadı. Kulübede de hiç oturmayan Koeman, sürekli kenar çizgide dolaştı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde son düdüğün ardından iki takım oyuncuları birbirine girdi, yumruklar konuştu.

Maçın son dakikasında Belhanda ile Soldado arasında yaşanan gerilim bitiş düdüğü ile birlikte alevlendi ve iki takımın sahadaki ve kulübedeki oyuncuları saha ortasında birbirine girdi.

Fatih Terim, sahada bulunan Fenerbahçeli oyuncuları sakinleştirip olay yerinden uzaklaştırarak soyunma odasına gitmeleri için yoğun çaba gösterdi.