Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında İttifak Holding Konyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk oldu. Yeşil beyazlılar maçı 2-1 kazandı. Üst üste ikinci maçını kazanan Konyaspor'un gollerini Milosevic ve Abdülkerim attı.

PENALTI KAÇTI

Konyaspor maçın 26. dakikasında Sokol Cikalleshi'yle bir penaltı atışından faydalanamadı. BB Erzurumspor'un duraklama dakikalarında kazandığı penaltı atışı ise VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

Bu sonuçla Erzurumspor 27 puanda kalırken, Konyaspor 39 puana yükseldi. Ligde gelecek hafta İttifak Holding-MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği-Erzurumspor maçları oynanacak.

Stat: Erzurum Kazım Karabekir

Hakemler: Sarper Barış Saka, Bahtiyar Birinci, Murat Ergin Gözütok

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Szumski, Murat Uçar, Da Costa, Schwechlen, Bergdich, Omolo, Obertan, Emrah Başsan, Aatıf, Rashani, Ricardo Gomes

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Jevtovic, Oğuz Kağan Güçtekin, Sekidika, Milosevic, Bytyqi, Cikalleshi

Goller: Dk. 9 Milosevic, Dk. 44 Abdülkerim Bardakcı (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 15 Da Costa (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Sarı kartlar: Dk. 15 Jevtovic (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 24 Murat Uçar (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)