CANLI SKOR İÇİN SIK SIK SAYFAYI YENİLEYİNİZ

90' Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Kipaş Kahramanmaraşspor: 1 - Medipol Başakşehir: 3

74' GOL... Stefano Napoleoni ile Medipol Başakşehir farkı 2'ye çıkarıyor.

72' Kipaş Kahramanmaraşspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Burak Saban çıkıyor ve yerine Okan Salmaz oyuna giriyor.

67' Medipol Başakşehir takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan İrfan Can Kahveci tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

64' Kipaş Kahramanmaraşspor takımından Serbay Yağız sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

60' Yaptığı baskılar sonrası topu kapan Timur ceza sahası içinde yakın mesafeden çektiği şutta kaleyi bulamadı onun öncesinde yardımcı hakem ofsayt bayrağı havaya kaldırıyor.

58' Oyunda dengeyi sağladık. Topu kanatlara açarak pozisyon bulmaya çalışıyoruz.

56' Kipaş Kahramanmaraşspor takımında Hakan Koçaslan, sarı kart görüyor.

49' Medipol Başakşehir'de Mevlüt Erdinç, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Özkan Karabulut kurtarıyor.

45'Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor. Başakşehir soyunma odasına 2-1 üstlükle gidiyor.

45' GOL... İrfan Can Kahveci Medipol Başakşehir takımını öne geçiren golü atıyor. 1-2

43' GOL... Kahramanmaraşspor Yakup Ramazan Zorlu ile beraberliği yakalıyor

42' Başakşehir'de Hakan Özmert tarafından çekilen şutu, kaleci müthiş kurtarıyor.

40' Kipaş Kahramanmaraşspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Timur Bayram Özgöz tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

36' Golden sonra rakip kalede baskı oluşturmak istiyor ancak Başakşehir ayağa pas yaparak baskımızı kırıyor.

22' GOL... Mevlüt Erdinç Medipol Başakşehir takımını öne geçiren golü atıyor. Golün asistini yapan isim Mehmet Batdal.

21' Kipaş Kahramanmaraşspor'daEthem Ercan Pülgir faul yapıyor. Hakem Serkan Tokat tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

15' Medipol Başakşehir takımından Hakan Özmert Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

11' Kahramanmaraşspor şu dakikalarda gol için bastırıyor...

8' Kipaş Kahramanmaraşspor takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Bilal Hallaçlar.

3' Medipol Başakşehir takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Manuel Da Costa.

2' İrfan Can Kahveci, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Burak Saban tarafından faulle durduruluyor.

1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ ŞU ŞEKİLDE;

Kahramanmaraşspor:
Özkan Karabulut, Serbay Yağız, Bilal Hallaçlar, Ethem Ercan Pülgir, Aytürk Halil Hocaoğlu, Hakan Vural Koçaslan, Timur Bayram Özgöz, Eser Akbaş, Devrim Taşkaya, Burak Saban, Yakup Ramazan Zorlu.

Başakşehir:
Mert Günok, Mehmet Batdal, İrfan Can Kahveci, Stefano Napoleoni, Mevlüt Erdinç, Hakan Özmert, Mahmut Tekdemir, Manuel da Costa, Uğur Uçar, Alparslan Erdem, Gökhan İnler.