Fenerbahçe, ligin 4. haftasında konuk edeceği Kayserispor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Ligde son iki maçını kaybeden Kanarya, sarı kırmızılıları devirerek kötü gidişe 'dur' demek istiyor. Fener'de eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Cocu'nun, Kayseri maçında ilk 11'de fazla değişiklik yapmayacağı belirtildi. Hollandalı hoca, kaleyi ve savunma dörtlüsünü bozmayacak.

İLK 11'DE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER OLMAYACAK

Mehmet Topal, sarı-kırmızılar karşısında tek ön libaro oynayacak. Tecrübeli orta sahanın önünde Eljif Elmas ve Mehmet Ekici forma giyecek. Nabil Dirar'i kulubeye çekecek olan Teknik Direktör Philip Cocu, sağ kanatta Andre Ayew, solda ise Alper Potuk'a şans verecek. Kayserispor karşısında Fenerbahçe'nin gol silahı da Cezayirli forvet Slimani olacak.

TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERECEK

Taraftarlar, lige kötü bir başlangaç yapan Fenerbahçe'yi yanlız bırakmayacak. Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren sarı-lacivertliler, tribünleri dolduracak. Taraftarlar maç öncesinde teknik heyet ve futbolculara destek verecek. Fenerlilerin, Başkan Ali Koç'a da yoğun ilgi göstereceği belirtildi.

MAÇ HANGİ KANALDA?

1 Eylül Cumartesi günü oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ile Osman Gökhan Bilir'in yapacağı maçın 4. hakemi Mustafa Öğretmenoğlu. Saat 19.15'te başlayacak Fenerbahçe - Kayserispor maçı BeIN Sports 1 kanalından  canlı olarak yayınlanacak.

Haber: Fatih Karaaslan