Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Kasımpaşa-MKE Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu futbolseverler tarafından merak ediliyor.  Kasımpaşa ile MKE Ankaragücü Süper Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşacak.  30 Ağustos Cuma günü saat 20:30'da oynanacak olan Kasımpaşa - MKE Ankaragücü mücadelesi beIN Sports'ta canlı olarak yayınlanacak.

İKİ RAKİBİN PUAN DURUMU
Süper Lig'in 2. haftasında Alanyaspor-Kasımpaşa karşılaşması vardı. Kaısmpaşa, bu maçta rakibine 4-1 mağlup oldu.  MKE Ankaragücü ise sahasında İstikbal Mobilya Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçlarla beraber Kasımpaşa'nın ligde 1 puanı bulunurken, MKE Ankaragücü'nün 2 puanı bulunmaktadır. 

DÜDÜK ZORBAY KÜÇÜK'TE
İki takım arasındaki mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Serkan Ok ve Bilal Gölen  yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mustafa Aydın görev alacak. 

Süper Lig’in ikinci haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Beşiktaş-Göztepe: 3-0

MKE Ankaragücü-İstikbal Mobilya Kayserispor: 1-1

Alanyaspor-Kasımpaşa: 4-1

Medipol Başakşehir-Fenerbahçe: 1-2

Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor: 2-1

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor: 2-1

Antalyaspor-Yukatel Denizlispor: 0-2

Galatasaray-Konyaspor: 1-1

Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliği: 4-1

Maçı canlı izlemek için Digitürk üyeliğinizin bulunması gerekiyor Kasımpaşa-MKE Ankaragücü mücadelesi için Digitürk üyeliği almak başvuruda bulunmanız lazım.