Comolli, İngiliz ekibinin kapısını kiralık teklif için çaldı. Sarı Lacivertliler’in gündemindeki kanat oyuncusu Yannick Bolasie.

Sportif direktör Damien Comolli, Everton forması giyen 29 yaşındaki futbolcu için devreye girerken, kiralama formülüyle kapıyı çaldı. Everton’a 1 senelik kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro önerildi.

2016’da Crystal Palace’tan tam 29 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Everton’a giden Bolasie, geçen sezon sakatlıkların da etkisiyle istediği şansı bulamadı.

Premier Lig’de 16 maçta 854 dakika forma giyen Kongolu yıldız, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen ancak esas mevki sol kanat olan Bolasie, teknik direktör Phillip Cocu’nun hızlı oyun sistemine çok uyuyor. 

Çift taraflı görüşme

Comolli, bir yandan Everton ile temaslarda bulunurken, Bolasie’nin menaceri Spencer Downey ve Türkiye temsilcisi Kemal Can Tekin’le de görüşmelerini sürdürüyor. Hem kiralık olması hem de yüksek potansiyeli nedeniyle Fenerbahçe’nin aradığı adam olan Bolasie konusunda önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Fanatik