Ligin 27. haftasında 12 Şubat Stadı'nda Gümüşhanespor'u konuk eden kırmızı-beyazlı takım, Emin ve Hakan'ın golleriyle karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Ligde en son 27. haftasında 3 Şubat'ta sahasında 24 Erzincanspor'u 1-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı takım, 5 maç sonra 3 puana ulaştı.

24 Erzincanspor galibiyetinin ardından Şanlıurfaspor, Uşakspor ve Hacettepe'ye mağlup olup, Hekimoğlu Trabzon ve Zonguldak Kömürspor ile berabere kalarak puanları paylaşıp sahadan ayrılmıştı.

Gümüşhanespor galibiyetiyle puanını 31'e yükselten Kahramanmaraşspor, haftaya Sarıyer'e konuk olacak.

MAÇTAN NOTLAR:

27'nci dakikada Hacettepe Spor'un kullandığı korner atışında ceza sahası dışında topla buluşan Ahmet Arda'nın şutunda top ağlarla buluştu: 0-1.

56'ncı dakikada Furkan, orta sahada aldığı topu ceza sahasına kadar götürüp sağ çaprazdan kaleyi gördü. Top fileleri havalandırırken konuk takım farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

74'üncü dakikada ceza sahası dışından serbest vuruş kullanan Kahramanmaraşspor'dan Talha, topu barajın üzerinden ağlara gönderdi: 1-2.

90+3'üncü dakikada Kahramanmaraşspor futbolcusu Hakan Demirci, kendisinin ikinci takımının 3'üncü golünü attı. 1-3

90+4'üncü dakikada Kahramanmaraşspor'dan İbrahim, rakibine yaptığı müdahalenin ardından hakemden önce ikinci sarı kart, ardından da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.