Teknik Direktör Akan yaptığı açıklamada, Sivas belediye spor gibi disiplinli oynayan ve çok koşan takımların tehlikeli olduğunu biliyorduk. Onların ezberini  bozacak hamle yaptık çift forvetle başladık önde baskı yapıp rakibi 3. Bölgeye sıkıştırdık hem oynatmadık Hem de pozisyonlar bulduk nitekim 2 güzel organizasyon ve gol ile rakibe pozisyon vermeden maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. 
Önümüzde çok ciddi maçlar var istikrarlı bir şekilde yürüyebilmenin önem kazandığını dile getiren Akan, şöyle devam etti: ''Bir şeyleri kaybetmeden, bozmadan ve kriz anında takımın aynı şekilde devam edebilmesi önemli. Puan ortalamasını 2 veya üzerine çıkartıp rakiplerimize mağlup olmadığımız sürece inşallah hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.

Disiplinli Oyunumuzu maç içindeki coşkumuzu , pas oyununu daha da geliştirmeliyiz. Bunun içinde özverili bir şekilde çok çalışmalıyız. ligi  ilk 5 içinde tamamlayıp 1. Lige çakmak istiyoruz. Kahramanmaraş Spor her zaman hedefin içinde olmalı çünkü bunu yapabilecek bir potansiyele sahip Sayın valimiz sayın milletvekillerimiz, sayın belediye başkanımız, sayın emniyet müdürümüz, kurum amirlerimiz, iş adamlarımız, esnafımız, taraftarlarımız ve basınımızla birlikte hep beraber hareket edip ortak değerimiz şehrimizin tek profesyonel takımı Maraşspor’u üst liglere çıkarabiliriz ve ilimizin marka değerini artırabiliriz .  Başkanımız ve yönetimimiz ellerinden gelen her şeyi kulüp İçin yapıyorlar bizler bunları görüyoruz oyuncularımızda bunların bilincinde. Ben değil biz olursak her zaman hedefin içinde oluruz. Burada herkese görevler düşüyor günümüzde sosyal medyayı hemen hemen herkes takip ediyor futbolun doğasında olan her türlü sonuçları yaşayabiliriz önemli olan galibiyetleri de mağlubiyetleri de çok fazla abartmadan dingin bir şekilde süreci tamamlamak. Hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz . 

"Etimesgut Belediye Spor Maçı çok çekişmeli geçecek"

Akan, Etimesgut bld  Spor ‘un 2. Yarıya 3 maçta 9 puan alarak başladığını Şuan moralli bir takım  fakat karşımızda hangi takım olursa olsun bizim ne yaptığımız önemli, çünkü rakip takımın gücü sizin müsade ettiğiniz kadardır. Rakibimizden  1 puan öndeyiz Bu tarz maçlar stratejik maçlar onlarda kazanmak İçin sahaya çıkacaklardır Hafta sonu bizi çok önemli bir maç bekliyor. Bizde iyi takımız daha da iyi olacağız inşallah doğru futbol oynamaya başladık bunu daha da geliştirmemiz gerekiyor Beklentiler büyüdüğü zaman takımın ve seyircinin düşünce yapısında değişiklikler olacaktır. Biz de bu  doğrultuda çalışıp lig sonunda playoff'a, 1.lige çıkmak istiyoruz, çünkü bizler sadece futbolu düşünen, iyi futbol oynamayı arzulayan ve hem deplasmanda hem içeride kazanmak üzerine oynayan bir takımız. Fakat bazen maç içinde istediklerimiz olamayabiliyor, bu süreçte taraftarlarımızın sabırlı olmalarını istiyoruz. Maça gelince  her iki takım adına da çok çekişmeli bir mücadele olacağını düşünüyorum. Önemli olan oyuncu kardeşlerimizin verdiğimiz görevleri  yapmaya devam ettiği sürece biz hedefimize ulaşacağız İnşallah" ifadelerini kullandı.