Temsilcimiz, karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollerle rakibine 2-0 mağlup oldu. Teknik Sorumlu Osman Bozkurt'un takımın başına getirilmesi ile bir hava yakalayan ve ligde de oynadığı 15 maçtan 6'sını kazanan, 6'sı kabederek 4 beraberlik elde eden Kahramanmaraşspor, ligde bir altımızda bulunan Sakaryaspor’a mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Hafta içerisinde yaptığı çalışmalar ile bu maça en iyi şekilde hazırlanan kırmızı-beyazlılar, mutlak galibiyet için gittiği deplasmandan eli boş döndü.

İLK GOL 42'DE GELDİ
Saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Sakaryaspor, maçın başlama düdüğüyle birlikte Kahramanmaraşspor, kalesinde atak üstüne atak geliştirdi. Sakaryaspor maçın 42'nci dakikasında üstünlüğü yakaladı. Nuri Fatih Aydın'ın pasında hareketlenen Abdülaziz Solmaz düzgün bir vuruşla topu K.Maraşspor ağlarına gönderdi. Bu dakikadan sonra yedeği golü üstünden çabuk atmak isteyen Kahramanmaraşspor, girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Sakaryaspor'un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA ATAKLAR SONUÇ VERMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına yine hızlı başlayan Sakaryaspor oldu. Sakaryaspor, 53’üncü dakikada İsmail Ünsal ile Kahramanmaraşspor kalesinde bir gol daha bularak, maçta 2-0 öne geçen taraf oldu.

KIRMIZI KART
Kahramanmaraşspor kalesine gol için yüklenen temsilcimiz, gol baskıları sonuçsuz kalırken, 82'nci dakikada Sakaryaspor'dan Serkan Odabaşoğlu, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

Bu dakikadan sonra Kahramanmaraşspor’un atakları sonuç vermedi ve temsilcimiz sahadan 90 dakika sonunda 2-0 mağlup ayrıldı. Kahramanmaraşspor aldığı bu sonuçla puan sıralamasında 22 puanla 9’uncu sırada yer aldı.