Ev sahibi Kahramanmaraşspor maça Murat Hocaoğlu, Halil Uysal, Emin Altunay, Erdem Koçal, Kadir Kaan Özdemir, Mert Ilıman,  İsa Baltacı, Talha Mayhoş, Doğanay Kılıç, Burak Göksel, İsmet Kavuştu 11'i ile başladı.

Çorum FK ise karşılaşmaya Leno, Hasan Hüseyin Akınay, Tarık Mayhoş, Nafican Yardımcı, Eren Tokat, Salih Zafer Kurşunlu, Kerem Çağatay, Muhammet Fettahoğlu, Umut Kaya, Mikail Albayrak, Cengiz Ötkün, Sinan Kurumuş 11'i ile çıktı.

İlk yarıda maça hakim olan Kahramanmaraşspor Doğanay Kılıç'ın 15. dakikasında ve 39. dakikada Halil Uysal'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Topçular, bu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük bir heyecana ve tempoya sahne oldu. Maça ortak olan Çorum FK, 55. dakikada Sinan Kurumuş'un attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu golün arından 59. dakikada S. Zafer Kurşunlu'nun attığı golle durumu 2-2 yaptı.

2-0'dan geri dönen Çorum FK, atakları ve bulduğu pozisyonlarla son ana kadar Kahramanmaraşspor'u zorlamaya devam etti. Konuk Kahramanmaraşspor, son anlarında bir darbe daha alarak adeta yıkıldı

SKORU UMUT BELİRLEDİ
İkinci yarıda topa hakim olan Çorum FK Umut Kaya'nın 73. dakikakasında attığı golle takımına 3. golü getiren isim oldu.

RAKİP TAKIMDA 2 FUTBOLCU KIRMIZI GÖRDÜ
Maçın son dakikalarında Umut Kaya ve Cengiz Ötkün kırmızı kart gördü.

Kalan sürelerde başka gol olmayınca Kahramanmaraşspor evinde Çorum FK'ye 3-2 mağlup oldu.