TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'un 18'inci haftasında Piserro Kahramanmaraşspor, Uşak Spor'u konuk etmiş. Ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile sona eren maçın ilk dakikalarında, Piserro Kahramanmaraşspor Asbaşkanı Hakan Ceyhan tribünde, iddiaya göre gazeteci Orhan Külek'e 'Feridun Kolat'ın açıklamalarını yayınladığı gerekçesiyle saldırdığı öne sürüldü.

Bu saldırının ardından eski Kahramanmaraşspor başkanı Feridun Kolat, yapılan bu saldırıyı kınayarak sözlerine şöyle başladı:

İşte o açıklama:

"Orhan Külek geçmiş olsun. Doğru haberleri yayınladığın ve yayından kaldırmadığın için sana yapılan saldırıyı kınıyorum. Sana yapılan saldırının nedeninin benim açıklamamı yayınladığından dolayı olduğunu biliyorum. Biz orada 3 yıl kaldık. Herkes bizi istediği gibi eleştirdi. Sende bizi eleştirenlerden bir tanesiydin, sana yönelik herhangi bir hakaretimiz olmadı. Kahramanmaraşspor taraftarına ve onu eleştirenlere gözdağı vermek için Kahramanmaraşspor'u çok seven Orhan Külek'e bu saldırı yapılmıştır. Demek ki onlar gibi düşünmeyen herkesi dövecekler mi? Söylediklerimin doğru olduğu bu saldırıyla kanıtlanmıştır.

Buradan Serdar Bursalı'ya da bir kaç şey söylemek istiyorum. 'Sen gazetecisin ya, bak benim yazımda ne diyorum, 2019-1427 nolu dosyada Fahri Ceyhan Kahramanmaraşspor'dan 5.788.076 TL alacaklı. Bu Fahri Ceyhan denilen kişi hayatı boyunca bu parayı bırakta bu paranın onda birini bir arada görmüş müdür? Yazımda Kahramanmaraşsporun tamamını davalara karşı F. Mehmet Ceyhan'a verdim. Hülya Kenger ve diğer 2-3 davadan 3.500.000 TL param çalındı ve gasp ettiler diyorum, herkes anlıyor da sen neden anlamıyorsun? Hem benim açıklamam seni niye bu kadar ilgilendiriyor. Muhatap sen değilsin ki? Muhatap olanlar cevap versin. Günlerdir sosyal medyadan ha bire yazıp duruyorsun. Sen Fatih Ceyhan'ın özel kalem müdürümüsün? 

"HABER DEĞERİ TAŞIMIYOR MU?"
Kahramanmaraşspor'u 2 yıl üst üste şampiyon yapan kişinin açıklaması senin için bir haber değeri taşımıyor mu? Sen ancak işine geleni anlıyorsun, haberi yayınlamış olsan sana verilen desteğin kesileceğinden mi korktun? Bence insanın okuduğunu anlamamak nankörlük, hainliktir. Ben sana 3 sene yedirdim içirdim. Kaç defa uçak biletini aldım. Kaç defa otelde ve tatil köyünde  konaklattım. Kamplarda otel paranı, yemeni-içmeni baban mı ödedi? Yoksa Feridun Kolat mı ödedi?  Sana da hakkımı helal etmiyorum. Gerçek dünyada görüşürüz.'' Herkese selamlar...

Feridun Kolat

(Kaynak: Kanal Maraş)