Korona virüs tedavisinin ardından bugün spor basının önüne geçen Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, deprem etkisi yapacak sözler söyledi. Şehrin Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün takıma sahip çıkamadığını belirtti.

Ceyhan: “Diğer belediyelerde kanun varda bizde yokmu? Diğer belediyeler şehirlerinin takımına yardım ederken, biz hala yardım alamadık. Ayrıca bu takımı benden iyi yönetecek varsa, bırakmayanda şerefsizdir” dedi.

Başkan Ceyhan, kulübü satın aldığı o günden bu yana harcana miktara ise, ''6 yılda 28 milyon lira harcandı ve bu paranın sadece 6 milyonu şehirden toplandı. Diğer tüm kaynakları biz karşıladık. Bu rapor da Mahir Ünal'da var.'' ifadelerini kullandı

Fatih Mehmet Ceyhan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

*Kahramanmaraşspor’un şirket olması konusu konuşuluyor son zamanlarda. Bu takım şirket ise, şehrin şirketidir.

*Bu takımı şirketleştiren kişi ben değilim. Bu takımı AŞ yapan kişi Doğan Tehçi'dir. Takımın AŞ olmasının muhatabı Doğan Bey'dir. Bu soruları bana değil kendisine sorun.

*Bu takım hepimizindir. Ben bu takımı dernekleştireceğim. Ondan sonra o arkadaşların vuracağı nokta ne olacak?

*Samimi olun. Ya bu takıma sahip çıkıyoruz ya da adam gibi yönetim kurup gelsinler. Sorunların sebebi sensin deyip bunu da kanıtlarlarsa başkanlığı bırakacağım.

*Bizim kulübün 13 milyon TL’lik olan borçlarını ödeye ödeye 1 buçuk milyon TL’ye kadar indirdik.

*Bazı insanlar kendi menfaatleri için ilkelerini satanlar, memleketi için menfaatlerini bırakanları anlayamazlar. Eğer bu takımın kötü gidişine bensem sebep bırakırım bu görevi. Gelsinler bu takımı Sivasspor, Kayserispor, Gaziantep FK, Hatayspor gibi adam gibi yönetsinler.

*Geriye doğru baktığımda benden önceki başkanlar da bu tür sıkıntılar yaşamış. Demek ki bu sporu sevmiyorlar, ya da bu şehri sevmiyorlar. Bilemiyorum.