Süper ligde heyecan dolu bir maç Kadıköy’de futbolseverlerle buluşuyor. Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak dev derbi de Fenerbahçe Galatasaray’ı konuk ediyor.

Derbi maç aynı zamanda zirve yarışı açısından da kritik önem taşıyor.

Puan durumunda bakıldığında Fenerbahçe zirvede yer alırken Galatasaray ise hemen peşinde 2. Sıradan ezeli rakibini takip ediyor. Fenerbahçe Kadıköy’de ezeli rakibi karşısında kaybetmek istemezken, Galatasaray ise aynı şekilde kazanarak sahadan 3 puan alıp zirveye oturmak istiyor.

Fenerbahçe son 5 maçında sadece bir beraberlik alarak son 5 maç performansında Galatasaray’a göre iyi olduğu gözüküyor.

Galatasaray ise son 5 maçında yalnızca bir mağlubiyet aldı.

Galatasaray sahadan 3 puan ile ayrılması durumunda son 5 maç istatistiğinde yeni bir galibiyet serisi de başlatmış olacak.

Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisinde gözler ise yayıncı kuruluşta. Saat 19.00’da başlayacak dev mücadelenin şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor.

Peki Fenerbahçe - Galatasaray maçı şifresiz mi yayınlanacak? Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak. İşte dev derbi öncesi kritik detaylar.

Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda start alacak. Derbide hakem Cüneyt Çakır görev yapacak. Son derece kritik ve önemli bir maç olan Fenerbahçe – Galatasaray maçının VAR hakemi ise Ali Palabıyık olarak belirlendi.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Attila, Caner, Sosa, Ozan, Valencia, Osayi, Mert Hakan, Samatta

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Arda Turan, Onyekuru, Mostafa