Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında bugün Başakşehir karşı konuk oluyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki mücadele saat 21:00'de başlayacak. Sarı-kırmızılılar'da bu kritik maç öncesi Muslera, Andone, Falcako, Marcao sakatlıkları nedeniyle, Mariono, Adem ve Ahmet cezalı oldukları için Luyindama da lisansı askıda olduğundan dolayı forma giyemecek. Cim Bom son iki haftada aldığı sonuçlarla rakibinin 8 puan gerisinde bulunuyor.

Bu mücadeleden çıkacak sonuç şampiyonluk yarışını da doğrudan etkileyecek. Galatasaray kazanırsa ümitlerini gelecek haftalara taşıyacak. Başakşehir kazanırsa şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak. Sarı-kırmızılılar'da Jean Michaël Seri, Sofiane Feghouli ve Ömer Bayram sarı kart görürse önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek.

Zorlu geçecek bu karşılaşmayı internetten kesintisiz olarak izlemek isteyen futbol tutkunları arama motorlarında yoğun olarak 'Başakşehir Galatasaray maçını canlı izle, Başakşehir Galatasaray maçını şifresiz izle' şeklinde arama yapıyor. Bizde kanalmaras.com olarak bu karşılaşmayı sizlere anbean aktaracağız.

Nefesleri kesecek mücadele, beIN SPORTS 1'den canlı izlenecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberimizde. Başakşehir Galatasaray canlı izle. Başakşehir - Galatasaray Bein Sports 1 izle. Başakşehir - Galatasaray TV izle. Başakşehir - Galatasaray bedava maç izle. Başakşehir - Galatasaray canlı maç izle. Şifresiz Başakşehir - Galatasaray maçı izle. Başakşehir - Galatasaray maçı izle. Başakşehir - Galatasaray izle. Başakşehir - Galatasaray Selçuksports izle. Başakşehir - Galatasaray Taraftarium izle. Başakşehir - Galatasaray jest yayın.

Başakşehir - Galatasaray, Selçuksports izle , Fenerbahçe Galatasaray Justin TV, Fenerbahçe Galatasaray Jestyayın, Fenerbahçe Galatasaray Fİİsports TV, Fenerbahçe Galatasaray netspor, Fenerbahçe Galatasaray taraftarium24, Fenerbahçe Galatasaray TrGoas, Fenerbahçe Galatasaray sopcast, Fenerbahçe Galatasaray trgoals, Fenerbahçe Galatasaray taraftarium, Fenerbahçe Galatasaray Stadium24, Fenerbahçe Galatasaray acestream izle.

Başakşehir - Galatasaray Karşılaşması İzle | Yayının açılması 15-45 saniye sürebilir

Maçı canlı izlemek için beIN Connect üyeliğine sahip olmanız gerekmektedir.