Vida'nın yanında zaman zaman Medel, zaman zaman da Necip'i kullanan teknik direktör Güneş, sezon başında kadroya katılan Şilili Roco'nun performansından ise memnun değil.

Savunmasına üst düzey bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Juventus'un Faslı stoperi Medhi Benatia'ya talip oldu.

Siyah-beyazlılar, İtalyan devi Juventus'un 31 yaşındaki futbolcusu için girişimlere başladı.

BU SEZON 6 MAÇ OYNADI

Geçen sezon Bayern Münih'ten 17 milyon euroya Juventus'a transfer olan ve İtalyan ekibiyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon forma bulmakta zorlanıyor.

Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 6 maça çıkan deneyimli oyuncu, devre arasında sürekli forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor.

Fas Milli Takımı'nın da vazgeçilmezi olan Benatia, 58 kez ülkesinin formasını giydi. Siyah-beyazlılar, Benatia'nın sezon sonuna kadar kiralanması için yaptığı teklife yanıt bekliyor.

ALTERNATİF ISIMAT MIRIN

Faslı stoper Benatia'yı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, alternatif isimler ile görüşmelerini sürdürüyor.

Yönetim, PSV forması giyen Nicolas Isimat-Mirin'i de gündemine aldı.

27 yaşındaki Fransız futbolcunun ilk teklife olumlu yaklaştığı ifade edilirken, 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Hollanda ekibiyle haftaya bir görüşme yapılması bekleniyor. 

Kaynak: Fotomaç