Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, futbolcularla vedalaştı. Yeni sezonda Fenerbahçe ile anlaştığı uzun süredir konuşulan Teknik Direktör Aykut Kocaman, Konyaspor'un Kayacık Tesisleri'nde bugün yapılan antrenman sonrası futbolcularla vedalaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile oynanacak maçta son kez takımın başında olması beklenen Aykut Kocaman'ın futbolculara yaptığı veda konuşmasında, ailesinden 3 yıldır uzakta olduğu gerekçesiyle bu kararı aldığını söylediği öğrenildi.

28 Ekim 2014 tarihinde Konyaspor'un başına geçen Aykut Kocaman, yeşil-beyazlı takımın, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı almasını sağladı. 2015-2016 sezonunu 66 puanla 3. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ederek adını Avrupa'da da duyurmuş oldu.

Konyaspor'dan resmi açıklama geldi

Atiker Konyaspor'un resmi internet sitesinden de konuyla ilgili bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman akşam saatlerinde futbol komitemizle bir araya geldi. Başkanımız Ahmet Şan'ın da yer aldığı görüşmede sayın hocamız Aykut Kocaman, komitemizden izin istediğini beyan etti. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman toplantıda Konya'da güzel günler geçirdiğini, yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlarla birlikte büyük başarılara imza atıldığını söyledi.

Futbol komitemiz bu görüşmenin ardından yarın yönetim kurulunun toplanmasını ve konunun değerlendirilmesini kararlaştırdı. Yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından teknik direktörümüzle ilgili alınacak kararın kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı. Kayacık tesislerinde gerçekleşen bu görüşmenin ardından futbol komitemiz teknik heyet ve futbolcularımızı Galatasaray maçı için tesislerden uğurladı."

Fenerbahçe'nin açıklaması bekleniyor

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, yarın saat 10:30'da başlayacak olan Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda Teknik Direktör Aykut Kocaman ile anlaştıklarını resmen açıklaması bekleniyor.