Radamel Falcao transferiyle Avrupa’da ses getiren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde de herkesin merakla beklediği bir takım haline geldi.

Transfer döneminde kadrosuna önemli yıldızları katan Galatasaray, Avrupa basınında yakından takip ediliyor. Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarına az bir süre kala futbol analiz sitesi Squawka, sarı-kırmızılı takımı detaylıca ele aldı.

Galatasaray’ın son yaptığı Radamel Falcao, Andone, Lemina ve Nzonzi hamleleriyle Devler Ligi’nde özel bir konuma geldiği bildirildi. Hatta analizin başlığına, “Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nin en eğlenceli takımlarından birine nasıl dönüştü” ifadeleri atıldı.

Kalede Fernando Muslera gibi önemli bir tecrübe olduğu, savunmada Mariano, Nagatomo, Luyindama ve Marcao gibi ilginç futbolcuların bulunduğu ve diğer mevkiilerde yıldız isimlerin yer aldığı aktarıldı.

Özellikle Radamel Falcao’lu forvet hattının ilginç durduğu dile getirildi. Feghouli, Ryan Babel, Seri, Belhanda, Nzonzi ve Emre Mor gibi ünlü futbolcularla sarı-kırmızılıların herkes tarafından merak edildiği anlatıldı.
 
Teknik direktör Fatih Terim’e de özel bir paragraf açılarak, başarıları ve Galatasaray’daki öneminden bahsedildi.

Kaynak: Skorer