Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği Henry Onyekuru için hem Monaco'yla hem Nijeryalı oyuncunun menajeriyle anlaşmaya vardı.

Fatih Terim'in eski gözağrısı Henry Onyekuru Galatasaray'a geri dönüyor. Gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı ocak ayında transferle çözmeyi planlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği eski öğrencisi Henry Onyekuru transferinde mutlu sona ulaştı.

TARAFLAR ANLAŞTI
Menajer William D'avilla, Monaco'nun da kiralama formülüne onay vermesiyle 2 gün önce İstanbul'a geldi. D'avilla, İstanbul'da kulüp yetkilileriyle görüştü, taraflar anlaştı. Önümüzdeki ay resmi açıklama gelir.

FRANSA'DA ARADIĞINI BULAMADI
Geçtiğimiz sezon Eveton’dan kiralanan kanat oyuncusu, sarı-kırmızılıların son şampiyonluğuna büyük katkı yapmış, sezon başında da Monoca 13,5 milyon avro ödeyerek bonservisini satın almıştı. Ancak ne Onyekuru ne de Fransız ekibi bu transferde aradığını bulabildi. Bu sezon ancak dört maçta forma şansı yakalayan 22 yaşındaki Nijeryalı, sadece bir asist yaparak beklentilerin çok uzağında kaldı.