L'Equipe gazetesinde yer alan haberde Cim Bom'un Arjantinli golcü için Fransız ekibine teklif götürdüğü ancak bu teklifin reddedildiği ifade edilmişti.

Futbolcu da doğruladı

Transfer döneminde Gomis'in yerine golcü alamayan ve forvet rotasyonu daralan Sarı Kırmızılılar hakkındaki bu iddia bugün bizzat  Emiliano Sala tarafından doğrulandı.

Transfer konusunda itirafta bulundu

27 yaşındaki Sala, L'Equipe gazetesine verdiği röportajda Galatasaray'ın kendisini istediğini doğrularken Sarı Kırmızılılar ile ilgili gündem yaratacak bir itirafta bulundu.

İşte Sala'nın ağzından gerçekleşmeyen transferin hikayesi:

"Kulübümün Galatasaray'dan gelen teklifi reddetmesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kendimi iyi hissetmiyordum, mutlu değildim. O sıralarda oynadığımız Strasbourg maçı da bu yüzden benim için kötü geçti. Teknik direktörümüz Cardoso'ya takım için maksimum performansımı göstermeye hazır olmadığımı söyledim. Maçta attığım golden sonra elimi ağzıma götürdüm. Bu açık bir mesajdı. Her gün çok sıkı çalışıyorum ve Avrupa kupalarında oynamayı hayal ediyorum. Transferin gerçekleşmemesi, beni ilk başta kötü etkiledi ama hemen sonra bu durumu unutup takıma maksimumu verebilmek için çalışmaya koyuldum. Bundan sonra da yüzde 100 profesyonel kalacağım."

Nantes ile bu sezon 9 maçta 7 gol kaydeden Emiliano Sala, kulüpteki dördüncü sezonunu geçiriyor. (Ajansspor)