Süper Lig'de 37. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'u, maçın başından sonuna dek üstün olduğu hatta tek kale oynadığı maçta 1-0 mağlup etti. Boffin'in kurtarışları, direkten dönen toplar derken 77. dakikada Mostafa Mohamed'in golüyle öne geçen Cim Bom, sahadan tek golle 3 puanı alarak ayrıldı. Antalyaspor'da Lukas Podolski de 59. dakikada çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve ev sahibi son yarım saati 1 kişi eksik oynadı.

EKSİKLER CAN SIKIYOR
Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Galatasaray deplasmanda kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini beklemeye geçti. Radamel Falcao, Henry Onyekuru ve DeAndre Yedlin bu maçta görev alamadı. Mostafa Mohamed ise Antalya'ya götürüldü, ikinci yarıda süre aldı ve takımını kurtardı.

20 GALİBİYET, 6 BERABERLİK VE 8 YENİLGİ
Lige son haftalardaki kötü sonuçlarıyla şampiyonluk yarışında yara alan sarı-kırmızılı ekip, 34 müsabakada 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Galatasaray, haftaya 66 puanla lider Beşiktaş'ın 6, ikinci Fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde 3. sırada girmişti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde rahat bir sezon geçiren Akdeniz temsilcisi ise 35 müsabaka sonunda 42 puan topladı ve 12. sırada yer aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan müsabaka 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

M.S.BİR KIRMIZI DAHA! Maç bittikten sonra itirazlarda bulunan Fedor Kudryasyov, arka arkaya iki sarı kart ve ardından kırmızı kart gördü.

76'GOL Sağ kanattan son çizgiye inen Şener'in ortasında Halil'i geçen topa Mustafa Muhammed gelişine voleyi vurdu ve takımını öne geçirdi: 0-1

74'TEHLİKE! Sol kanattan savunma arkasına hareketlenen Arda Turan'ın kale alanına çevirdiği topa Mustafa Muhammed hamle yaptı ancak top bir kez daha kaleci Boffin'de kaldı.

71'Galatasaray sağlı sollu ataklarla, ceza sahası içinden ve dışından şutlarla Antalyaspor kalesini sık sık yokluyor ancak henüz GOL sesi çıkmadı.

70'YİNE KAÇTI! Ceza alanı sol çaprazında topu alan Halil Dervişoğlu son çizgiye doğru inerken dar açıdan vuruşunu yaptı, top ters taraftaki direğin yanından auta çıktı.

69'MÜTHİŞ ŞUT, YİNE BOFFIN! Galatasaray'da Mustafa Muhammed bu kez uzaklardan çok sert vurdu. Kaleci Boffin topu nefis kurtardı.

67'DİREKTEN DÖNDÜ! Galatasaray gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Kerem'in ortasında arka direkteki Arda topu ortaya çevirdi, Mustafa Muhammed'in yakın mesafeden vuruşunda Boffin'i geçen top direkten döndü.

66'Galatasaray 10 kişi kalan rakibi karşısında baskıyı iyice artırdı. Oyunu tamamen rakip ceza alanı çevresine yıktılar.

65'Sedyeyle kenara alınan Bünyamin yeniden ayağa kalktı ve sahaya döndü, bir süre kendisini deneyecek. Antalyaspor'un 3 değişiklik ve değişiklikler için 1 kez oyunu durdurma hakkının kaldığını hatırlatalım.

63'Galatasaray'da Emre Kılınç yerini Arda Turan'a bıraktı.

63'Galatasaray'da Emre Akbaba yerini Mustafa Muhammed'e bıraktı.

62'Antalyaspor'da Bünyamin bir sakatlık yaşıyor. Oyun yine duraklıyor.

58'Lukas Podolski ilk sarı kartını da Şener'e yaptığı faul sonrası görmüştü. Benzer bir hareketle ikinci sarı kartı gördü ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

57'ANTALYASPOR 10 KİŞİ! Antalyaspor'da Lukas Podolski, Şener Özbayraklı'ya yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

56'BOFFIN ÇIKARDI! Ömer Bayram'ın kullandığı serbest vuruşta sağ köşeye doğru giden topu Boffin nefis bir hamleyle çıkardı.

48'Galatasaray ikinci yarıya da baskıyla başladı.

47'Orta alanda Ali Eren bir sakatlık yaşıyor. Oyun duraklıyor.

45' İkinci yarı başladı

D.A.DEVRE! Takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gidiyor.

49'YİNE BOFFIN! Kerem'in derinlemesine pasında topa ceza alanı sol çaprazından Emre Akbaba gelişine sert vurdu, kaleci Boffin bir kez daha gole izin vermedi.

48'İNANILMAZ POZİSYON! Kerem Aktürkoğlu sol kanattan nefis hareketlerle içeri sokuldu ve pasını çıkardı. Savunmadan seken topa kale ağzında çok yakın mesafeden Halil vurdu, kaleci Boffin mutlak gole engel oldu.

45'Antalyaspor'da bu kez Bahadır Öztürk yerde kaldı. Yine kenara değişiklik işareti yapılıyor. Ev sahibi ekip için çok talihsiz bir akşam oluyor.

42'DEĞERLENDİREMEDİ! Galatasaray az öncekine çok yakın bir noktadan yine serbest vuruş kazandı. Ömer Bayram'ın nefis ortasına kale alanında Halil Dervişoğlu bomboş durumda yükseldi. Onun kafasında top direği sıyırıp dışarı gitti.

40'KALEYİ DENEDİ! Ömer Bayram çaprazdan kazanılan serbest vuruşta doğrudan kaleyi denedi, Boffin topu kornere çeldi.

38'SERT AMA İSABETSİZ! Kerem Aktürkoğlu sol kanattan son çizgiye indi. Ceza yayına doğru çıkardığı topa Etebo gelişine sert vurdu ancak kaleyi tutturamadı. Üstten aut...

36'İlk yarıda son anlara girilirken tempo yeniden artmaya başladı.

35'BİR KAFA! Gedson'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkteki Halil kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

34'BİR ŞUT DAHA! Köşe vuruşunun devamında baskıyla tekrar topu kapan Galat

32'DİREKTEN DÖNDÜ! Antalyaspor savunmasının çıkarken kaptırdığı top sonrası Emre Kılınç uzaklardan, yerden etkili bir şut çıkardı. Boffin'in parmak uçlarıyla dokunduğu top direkten döndü.

27'Şener'in sakatlığı nedeniyle oyun yaklaşık 2 dakikadır duraklıyor.

26'Şener Özbayraklı, Podolski'nin müdahalesi sonrası yerden kalkamadı. Tedavisi saha içinde gerçekleştiriliyor.

25'Antalyaspor'da Lukas Podolski, Şener'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

24'Bu bölümde tempo bir nebze düşmeye başladı.

20'KARAMBOL! Gedson'un sağ kanattan ortaya çevirdiği topu Ömer Bayram kafayla indirdi. Emre Akbaba'nın kafa vuruşu sonrası yaşanan karambolde savunmanın uzaklaştıramadığı topa Emre Kılınç vurdu ancak çerçeveyi tutturamadı.

19'Arka adalesinden bir problem yaşayan Serdar Gürler için kenara değişiklik işareti yapılıyor. Orgill oyuna girmek için hazırlık yapıyor. Antalyaspor ve Serdar Gürler için çok şanssız bir an...

13'AZ FARKLA! Halil Dervişoğlu ceza sahası dışında kaleyi karşısına alır almaz plaseyi yolladı, top az farkla üstten auta çıktı.

12'Antalyaspor ön bölgede top tutmakta zorlanıyor. Galatasaray baskıyla topu hemen tekrar kazanıyor.

11'Etebo bir kez daha savunma arkasına iyi bir top gönderdi, Şener ileri çıkmıştı ancak onu geçen top kaleci Boffin'de kaldı.

5'BİR ŞUT! Kendi yarı alanından hızla ileri çıkan Antalyaspor'da Fredy ceza sahası dışından vurdu, top Muslera'nın kucağına gitti.

1'Galatasaray maça baskılı başladı. Sarı kırmızılılar ilk dakika içinde bir köşe vuruşu da kazandı ancak etkili kullanamadılar.

M.Ö.İlk düdük çaldı ve maç başladı!