Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kararıyla takımdan gönderilmesine karar verilen Serdar Aziz için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'den yeni bir hamle geldi. Abdurrahim Albayrak'la görüşen Semih Özsoy, Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Diego Reyes'i Serdar'a karşılık önerdi.

Bu teklifi beklemeyen Albayrak, teknik ekipten görüş almadan bir cevap veremeyeceğini söyledi. Menajer Haluk Canatar da Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali olduğunu belirtti.

Galatasaray'dan transfer görüşmeleri için izin aldığını belirten Canatar, "Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali var mı" yönündeki soruya "Evet var. Ayrıca Ersun Yanal ile Serdar Aziz de telefonda görüştüler" dedi.

200 BIN EURO VERDILER

Fenerbahçe yolundaki Serdar'a Almanya ve İspanya'dan da teklifler var. Ancak bu kulüplerin, Serdar'ın Galatasaray'da kazandığının 10'da 1'ini teklif ettiği bildirildi. La Liga'da Leganes'in Serdar'a bonservisini alıp gelmesi durumunda 200 bin Euro 6 ay, gelecek sezonda da 400 bin Euro teklif ettiği öğrenildi.

Canatar, Serdar'ın alacaklarıyla ilgili bugüne kadar asla hukuksal yollara başvurmadıklarını söyledi.