Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı Kırmızılı takımın devre arasında Benfica'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği Gedson Fernandes'te flaş bir gelişme yaşandı. İşte son dakika transfer haberinin tüm detayları...

KENDİNE HAYRAN BIRAKTI
Galatasaray'da Gedson Fernandes fırtınası esiyor. Cimbom'un son haftalarda yakaladığı galibiyet serisinde en büyük pay sahiplerinden olan Portekizli genç futbolcu performansıyla kendine hayran bıraktı.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU
Galatasaray'ın hücumlarına yön veren Gedson Fernandes, soğukkanlı oyunu ve güven veren duruşuyla Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri haline geldi. Gedson Fernandes, Galatasaray taraftarının sevgilisi oldu.

MALATYASPOR KARŞISINDA SON MAÇINA ÇIKACAK
Galatasaray'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Fernandes, Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte Galatasaray'daki son maçına çıkacak. Galatasaray'ın Fernandes için girişimde bulunup bulunmayacağı henüz netlik kazanmamışken flaş bir gelişme yaşandı.

GELECEĞİ ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI
Benfica'dan kiralanan Gedson Fernandes'in kariyeri şekillenmeye başladı. Portekizli yıldızın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği netleşti. İşte son dakika Gedson Fernandes haberinin ayrıntıları...

BENFICA TARAFINDAN İSTENİMYOR
Benfica’dan yarım sezonluğuna kiralanan Gedson Fernandes’in performansı, her geçen gün yükselirken, Galatasaray’ın yeniden kiralamayı amaçladığı futbolcu, Portekiz kulübü tarafından istenmiyor.

GELECEĞİ MERAK KONUSU OLDU
Jose Mourinho’nun özel isteğiyle İngiltere’nin yolunu tutan ancak Tottenham’da fazla süre bulamayınca daha çok forma şansı yakalayabileceği Galatasaray’ın yolunu tutan futbolcunun geleceğinin ne olacağı şimdiden merak konusu oldu.

JORGE JESUS KADRODA DÜŞÜNMÜYOR
Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus’un, genç ismi gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği öğrenildi. Şampiyonluğu bu sezon Sporting’e kaptıran kırmızı-beyazlıların daha güçlü ve tecrübeli isimlerden kurulu bir kadro kurmayı planladığı belirlendi.

GALATASARAY'IN ELİNİ GÜÇLENDİRDİ
Bu durum da Galatasaray’ın elini güçlendirdi. Gedson’un Cim Bom’daki gelişiminden memnun olan Benfica’nın, bir sezon daha sarı-kırmızılı ekipte yola devam ederek bu gelişimine devam etmesine sıcak baktığı belirtildi.

YENİDEN G.SARAY'A KİRALANABİLİR
Portekiz ekibiyle 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Gedson Fernandes’i yüksek bir bonservis ücretiyle kadrosuna katmak üzere bir kulübün ortaya çıkmaması durumunda, bir yıl daha kiralık olarak Galatasaray forması giymesine olumlu yaklaşıldığı ifade edildi.

3 ASİSTE YÜKSELDİ
22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Denizlispor karşısında açılış golünün asistini yaparken, verdiği gol pası sayısını 3’e yükseltti.

KOLAY RAKİP EKSİLTEBİLİYOR
Ziraat Türkiye Kupası’nda bir de golü bulunan Gedson, skora yaptığı katkılar dışında, mücadeleci futbolu, rakiplere yaptığı yerinde müdahaleler ve çok kolay rakip eksiltebilmesi gibi yetenekleriyle de dikkat çekiyor.

PİYASA DEĞERİ 12.5 MİLYON EURO
Devre arasında kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Gedson Fernandes, Sarı Kırmızılı formayla toplamda çıktığı 17 maçta 1 gol atarken 3 asist yapma başarısı gösterdi. Gedson Fernandes'in Transfermarkt'ta piyasa değeri 12.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Skorer