Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam saat 19:00'da Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadyumunda seyircisiz oynanacak derbiyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Emre Akbaba yok. Fenerbahçe'de ise sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Sezona iyi başlayan Galatasaray, Süper Lig'de Gaziantep'i 3-1 ve Medipol Başakşehir'i 2-0, UEFA Avrupa Ligi Elemelerinde de Neftçi'yi 3-1 Hajduk Split'i 2-0 yenerek 4'te 4 yaptı. Fenerbahçe ise ligin ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerken 2. hafta sahasında Atakaş Hatayspor ile berabere kaldı.

Öte yandan Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izlemek için rün detaylar haberimizde. Ayrıca beIN Sports HD 1'den canlı izlenecek maçın canlı anlatımı kanalmaras.com'da...

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI İLK 11'LERİ

Galatasaray: Fatih Öztürk, Omar, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan, Emre Kılınç, Belhanda, Feghouli, Arda Turan, Falcao.

Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Zanka, Lemos, Caner Erkin, Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Thiam, Valencia, Samatta.

DEV MAÇ SAAT KAÇTA?
Galatasaray Fenerbahçe maçı 27 Eylül Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports HD1'den yayınlanacak.

ALTERNATİF KANALLAR ve İDMAN TV

Galatasaray Fenerbahçe maçını yurtdışından izleyecekler için bulundukları ülkelere göre çeşitli alternatifler mevcut. Azerbaycan'dan Süper Lig'i takip edenlerin kötü bir haber olarak maalesef İdman TV ile Galatasaray Fenerbahçe maçı izlenemeyecek.