Haftaya lider giren Medipol Başakşehir, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak zirve yarışında büyük bir yara aldı. Son 3 maçtır galip gelemeyen Turuncu lacivertli takımın kalan maçları şöyle: Ankaragücü, Galatasaray(D), Alanyaspor

Tarihinin en kötü sezonun geçiren Fenerbahçe ise haftayı Kasımpaşa maçıyla tamamladı. Sarı lacivertli takım rakibini 3-1 mağlup ederek tam 7 ay sonra deplasmanda galibiyeti aldı ve ligde puanını 37'ye çıkararak 12. sıraya yükseldi.
Fenerbahçe'nin kalan 3 haftası: Akhisarspor, Erzurumspor(D), Antalyaspor

Haftanın en kritik maçı ise Galatasaray-Beşiktaş derbisiydi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada sarı kırmızılı takım, Beşiktaş'ı Onyekuru ve Fernando'nun golleriyle 2-0 yenerek liderliğe yükseldi. Aslan'ın kalan maçları ise şöyle: Çaykur Rizespor(D), Medipol Başakşehir, Sivasspor(D)

Süper Lig'de 4. sırada yer alan Trabzonspor ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Bordo mavili ekibin kalan maçları: Konyaspor(D), Beşiktaş, Rizespor(D)

Zirvenin yanı sıra küme düşme yarışında ortalık bir hayli karışmış durumda... Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Ankara'da oynanan maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

BB Erzurumspor ise ligde şampiyonluk yaşamış Bursaspor'u 2-0 yenerek kümede kalma yarışında kritik bir galibiyet aldı, rakibini ise iyice ateş hattına attı.

Ligde kümede kalma yarışı veren ekiplerden bir diğeri Göztepe ise evinde Antalyaspor'a karşı 5-1'lik rahat bir galibiyet aldı ve umutlarını kalan 3 haftaya taşıdı.

Akhisarspor, evinde Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup oldu ve ligde kalma şansını iyice azalttı.

İşte Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta itibarıyla oluşan puan durumu... (Trabzonspor-Kayserispor ve Alanyaspor-Konyaspor maçları hariç)