Henry Onyekuru, Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika transferleriyle ocak ayında adından sıkça söz ettiren Cimbom, stoper takviyesi yaparak kış transfer dönemine noktayı koymayı planlıyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren ve adı Mert Çetin, Kaan Ayhan, Lautaro Gianetti ve Harold Moukoudi gibi isimlerle anılan sarı-kırmızılılar, aradığı ismi Süper Lig'de buldu.

FATİH TERİM ONAY VERDİ

Fanatik'in haberine göre yönetim, Göztepe'nin başarılı oyuncusu Alpaslan Öztürk'ü transfer etmek için Ege ekibiyle görüşmelere başladı. Bu sezon ortaya koyduğu performansla Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da gündemine gelen Alpaslan Öztürk için Fatih Terim'in de onay verdiği öğrenildi.

ALPASLAN DA SICAK BAKIYOR

Kontenjanı doldurmayacak olmasının yanı sıra, savunma ve ön liberoda görev alabilmesi sebebiyle Fatih Terim'in gözüne giren gurbetçi futbolcu da bu transfere sıcak bakıyor.

ALPASLAN ÖZTÜRK KİMDİR?

16 Temmuz 1993 tarihinde Belçika'nın Antwerpen kentinde dünyaya gelen Alpaslan Öztürk, kariyerine Berchem altyapısında başladı. Beerschot AC ve Birminghal altyapılarında da forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu, profesyonel kariyerine Beerschot AC takımında adım attı.

2013 yılında Standart Liege'e transfer olan ancak Belçika ekibinde istediği forma şansını bulamayan Alpaslan, sırasıyla 2014'te Kasımpaşa'da ve 2015'te Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giymesinin ardından 2017 yılında bedelsiz olarak Elazığspor'a transfer oldu.

1.5 yıl formasını terlettiği Elazığ ekibinde toplam 32 maça çıkan ve 8 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyen başarılı oyuncu, 2018 yılında Göztepe ile sözleşme imzaladı.

Gösterdiği performansla İzmir ekibinin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Alpaslan Öztürk, bu sezon çıktığı 15 maçta 3 gol kaydetti.

Stoper mevkisinin yanında önlibero ve sağbek pozisyonlarında da oynayabilen 26 yaşındaki futbolcunun Göztepe ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor. Alpaslan'ın güncel piyasa değeri ise 1 milyon Euro.