FFP kriterleri nedeniyle ayağını yorganına göre uzatmak isteyen G.Saray, bonservis bedeli ödemeden transfer yapma peşinde.

Hürriyet'in haberine göre; Aslan bu nedenle, kulüplerinden ayrılması gündemde olan isimleri yakın takibe aldı.

RYAN BABEL

Fulham ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel'in ismi ilk sırada...

Galatasaray'ın Babel için tek şartı aynı, aynı menajerle çalışan Ryan Donk gibi başarı opsiyonlu 1+1 yıllık sözleşme...

Babel de Galatasaray'a sıcak bakarken Hollandalının Çin ya da Arap ülkelerinden daha cazip teklif almaması halinde bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

FATİH ÖZTÜRK

Sarı-kırmızılıların ocak ayında transfer görüşmelerine imza attığı ve 'Bonservis sorununu çözersen hemen imzaları atalım' dediği Akhisarspor kalecisi Fatih Öztürk, 6 ay rötarlı da olsa imzayı atacak..

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Öztürk'ü Galatasaray bedelsiz olarak 2 yıllık kontrat karşılığında kadrosuna katacak, Fernando Muslera'nın arkası da sağlama alınacak.

DOUGLAS

Sivasspor'un, Barcelona'dan kiraladığı Douglas da bedelsiz olması nedeniyle Galatasaray'ın alternatifleri arasında...

Sivasspor ile oynanan ve 4-2 sona eren maçta Galatasaray'a karşı iki asiste imza atan Douglas'ı, teknik direktör Fatih Terim'in beğendiği öğrenildi.

GÖKHAN TÖRE

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan, son açıklamaları nedeniyle yönetimle de arası açılan tecrübeli golcü sezon sonunda kesin olarak siyah beyazlılardan ayrılacak.

Terim'in Milli Takım'da şans verdiği 27 yaşındaki futbolcunun, yeniden tecrübeli teknik adamla çalışmak istediği ve G.Saray'a sıcak baktığı öğrenildi. 

Kaynak: Fotomaç