Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, gözünü ocak ayına çevirdi. Sarı-Kırmızılılarda, ara transfer döneminde büyük bir transfer operasyonunun gerçekleşmesi bekleniyor.

Teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarının ardından yaptığı açıklamada, ocak ayında büyük değişikliklerin olacağını belirtmişti.

Ancak Galatasaray'da işler, ara transfer döneminde istenildiği gibi gitmeyebilir. Oyuncu transfer edebilmek için bonservis gelirine ihtiyaç duyan Galatasaray'da, Diagne korkusu yaşanıyor...

'DIAGNE GİBİ OLMASIN'
Sarı-kırmızılıların Kasımpaşa'dan 13 milyon euro bonservisle aldığı Senegalli forvetin beklentilere yanıt verememesi Galatasaray'ı 'B Planı'na itmişti.

Diagne'nin satış listesine konulması, taraftar ve sosyal medya tepkisi ile sorunlu gibi gözükmesi, satışında sıkıntı yaratmıştı.

Bunun sonrasında da Galatasaray, Diagne için istediği teklifi alamamış ve sonunda Club Brugge'e kiralamıştı.

GÖZLER SATILACAK OYUNCULARDA!
Mariano ve Nagatomo'nun sözleşmeleri sezon sonunda biteceği için bonservis geliri 1-2 milyon euroyu geçmeyecek gibi görünüyor. Ancak asıl bonservis geliri beklenen isimlerden Belhanda hem taraftarla sorun yaşıyor hem de performansıyla teknik kadrodan çizik yedi.

Dünya futbolunda halen piyasası bulunan Feghouli için de, "Eski günleri bitti" imajı çizildi. Bu nedenle Galatasaray, "kara" tabloyu ortadan kaldırabilmek ve para kazanmak için bu futbolculara bir şans daha verebilir.