Galatasaray'da Süper Lig'de oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve sağ bacağında iki kırık tespit edilip ameliyat olan kaleci Fernando Muslera sürprizi yaşanıyor. 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Uruguaylı file bekçisi sarı kırmızılıların bugün Florya'da yaptığı idmanda salonda çalıştı.

Çaykur Rizespor deplasmanında  mücadelenin 15'inci dakikasında Skoda'nın vuruşunu kurtaran Muslera, rakibiyle çarpıştıktan sonra yerde kalmıştı. Sağlık ekipleri ilk kontrolü yapar yapmaz ambulans istenmişti. Sahaya giren ambulans ile ünlü file bekçisi hastaneye kaldırılmıştı.

Muslera'nın hastanede yapılan kontrollerinde sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edilmişti. Tecrübeli file bekçisinin en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Galatasaray'ın bugün yapılan antrenmanda bir mucize gerçekleşti. 18 gün önce ayağı kırılan Fernando Muslera kaleci antrenörleri eşliğinde çalışmalara başladı. Ayağı bandajlı olan file bekçisi salonda el göz koordinasyon çalışması ve sahada blokaj tekniği çalışması gerçekleştirdi.

Bu olaya tanık olan bazı gazeteciler ile diğer görevliler "İşte profesyonellik bu. Helal olsun Muslera'ya. Sakatlık bile antrenmanlarını durduramadı. Bu takımda onun gibi bir profesyonul yok. Kazandığı tüm paralar helal olsun" yorumunu yaptı.