Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Avusturya temsilcisi LASK Linz'e konuk olacak. Kara Kartal, Avrupa kupalarındaki 208. maçına çıkacak.

Linzer Stadı'nda TSİ 20.45'te başlayacak maçın Türkiye'deki yayıncısı henüz belli olmadı.

Karşılaşmayı, Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek. Dabanovic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jovica Tatar ile Aleksandar Djikanovic yapacak.Mücadelenin dördüncü hakeme ise Vojin Vojinovic olacak.

İstanbul'daki karşılaşmayı Ryan Babel'in golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, bu avantajlı skorla rövanşta tur arayacak. Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyet veya beraberlikte adını play-off turuna yazdıracak. Beşiktaş'ın iki farklı mağlubiyeti halinde ise tur atlayan ekip LASK Linz olacak. Siyah-beyazlılar, tek farklı gollü mağlubiyetlerde dahi turu geçecek.

Beşiktaş ile LASK Linz arasındaki mücadelede üst tura yükselecek takım, play-off turunda Nordsjaelland (Danimarka)-Partizan (Sırbistan) eşleşmesinden galip çıkacak ekibin rakibi olacak.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA DA YAYIN YOK!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki temsilcimiz Medipol Başakşehir rövanş maçında deplasmanda İngiliz ekibi Burnley ile karşı karşıya gelecek. İstanbul'daki ilk maç 0-0 berabere sonuçlanmıştı. Bu karşılaşmayı da henüz bir televizyon kanalı yayınlayacağını duyurmadı.

Turf Moor Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek.