F.Bahçe’de, sportif direktör Comolli ve Hollandalı teknik adam Cocu’nun raporuyla hareke geçen yönetim, ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. 28 yaşındaki forvetin bugün imza atacağı açıklandı.

F.BAHÇE Başkanı Ali Koç, kulübün 621 milyon Euro’luk (3.5 milyar TL) bir batak içinde olduğunu açıklasa da yaz aylarının ilk yabancı transferi gerçekleştirildi. Kötü tabloya rağmen kadroya direkt 11’de oynayacak iki takviye yapmak niyetinde olan sarı-lacivertliler,  Andre Ayew’i renklerine bağladı. Resmi siteden, Ayew’n bir yıllığına kiralanması konusunda İngiltere Premier Lig temsilcisi Swansea City ile satın alma opsiyonlu anlaşmaya varıldığı da bildirildi. 

Gana Milli Takımı’nda da forma giyen 28 yaşındaki yetenekli santrfor, bugün İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından da resmi sözleşmeye imza atacak.

KANARYA’NIN Swansea City’ye 1.5 milyon Euro, oyuncuya da 1 seneliğine 3.2 milyon Euro ödeneceği açıklandı. Koç Grubu’na ait uçak, dün gece Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Ayew’i almak için ayrıldı. F.Bahçe’nin sosyal medya hesabından da göz kırpan bir tweet paylaşıldı. West Ham’dan ocakta 22.8 milyon Euro’ya Swensea’ya geçen Ayew,  geçtiğimiz sezon 36 maçta 6 gol attı, 5 asist yaptı.

Bir de defans geliyor

F.Bahçe'de Fransız sportif direktör Damien Comolli ve Hollandalı teknik adam Phillip Cocu’nun onay verdiği bir de savunma oyuncusu alınacak. Defansa, Slovak stoper Martin Skrtel’in yanında boy göstermesi beklenen bir ismin de gelmesi bekleniyor. Yeni kredilerle borçları yapılandırmak isteyen başkan Ali Koç, kaynağı transfere harcayacak.

Kaynak: Gazete Vatan