Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe - Kasımpaşa karşılaşaması nefesleri kesecek. Maçı canlı izlemek ve heyecanlı dakikalara ortak olmak isteyen futbol tutkunları arama motorlarında yoğun olarak Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı canlı nasıl izlenir? şeklinde araştırmalarını sürdürüyor. Siz değerli okurlarımız için hazırladığımız haberimizde Fenerbahçe - Kasımpaşa maçın linkini bulabilir ve karşılaşmayı keyifle izleyebilirsiniz. Tüm detaylar haberimizde mevcut.

Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Serkan Çiöen yapacak. Fenerbahçe 17 puanla 4'üncü sırada yer alırken Kasımpaşa 12 puanla 11. sırada yer alıyor. Peki, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı ne zaman? Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda? canlı izleme bağlantısı var mı? İşte detaylar...

MAÇ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
İki takımın karşılaşması 08 Kasım 2019 Cuma günü futbolseverleri ekrana kilitleyecek. Saat 20:30'da başlayacak olan mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler ise Bein Sports’tan mücadeleyi takip edebilecek.