Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe,Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Zirve yarışında rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın mağlup olduğu haftada sarı-lacivertliler altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

EMRE BELÖZOĞLU SİFTAH YAPTI

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıktı. Sezon başından bu yana sarı-lacivertli ekibin sportif direktörlüğü yapan Belözoğlu, 25 Mart'ta teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından teknik sorumluluk görevine getirilmişti. Öte yandan Emre Belözoğlu'nun yardımcılığına getirilen antrenör Erdinç Sözer de ilk kez yedek kulübesindeki yerini aldı.

SAMATTA ATTI, İRFAN CAN VAR'A TAKILDI

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren gol, 64. dakikada Caner Erkin'in kornerden yaptığı ortada Mbwana Samatta'dan geldi. Öte yandan yine Caner Erkin'in kornerden pası sonrasında İrfan Can'ın 84. dakikada ağları bulan golü, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 62 yaptı ve Galatasaray'ı geçerek 2. sıraya yerleşti. Denizlispor ise 25 puanla ligin son sırasında kaldı.