Fenerbahçe-Gazişehir Gaziantep maçı hem Sarı-Lacivertli hem de Kırmızı-beyazlı taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor. Son üç sezonda istediğini bir türlü elde edemeyen Fenerbahçe, Ersun Yanal idaresinde başlayacağı 2019-2020 sezonundan oldukça umutlu. Sezon sonunda şampiyon olarak 4. yıldızı takmanın hesaplarını yapan Sarı-Lacivertliler sezona iy bir başlangıç yapabilmek için Kadıköy'de oynanacak Gazişehir Gaziantep maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Diğer taraftan ligin yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep ise taraftarını mutlu etmek istiyor.

FENERBAHÇE GAZİŞEHİR GAZİANTEP MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
2019-2020 Cemil Usta Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nü konuk ediyor. 19 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20:00'de başlayacak müsabaka Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompesi'nde oynanacak. Heyecanla beklenen mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetirken, yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Tokat yapacak. Futbolseverler Fenerbahçe-Gazişehir Gaziantepspor maçını beIN Sports'tan canlı izleyebilecekler.

FENERBAHÇE'DE SON DURUM
Son üç sezonda hedeflerinden uzak kalan, yapılan çok sayıda yıldız futbolcu transferine rağmen oynadığı futbolla taraftarlarını tatmin edemeyen Fenerbahçe, yeni sezonda Ersun Yanal'la şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Sezon öncesinde Avusturya'da kamp yapan Sarı-Lacivertliler ardından İstanbul'a gelerek çalışmalarına devam etti. Yaz döneminde 8 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe bu maçlarda 5 yenilgi, 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı.

GAZİŞEHİR GAZİANTEP'TE SON DURUM
Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de Play-Off maçları sonucunda Spor Toto Süper Lig hasretine son veren Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Șumudică ile lige çok iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Geçen sezonun kadrosundan pek çok isimle yollarını ayıran G.Antep temsilcisi, Süper Lig'de kalıcı olmanın mücadelesini verecek.