Futbolseverler, Süper Lig'in 16. haftasında Şükrü Saraçoğlu stadyumunda oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine kilitlendi. Fenerbahçe'nin ev sahipliği yapacağı derbi nefesleri kesecek. Büyük derbi bugün saat 19:00'da. Maçın hakemi Cüneyt Çakır olacak. ''Fenerbahçe Beşiktaş maçını hangi kanal verecek?, Calı izleme linki varmı?'' gibi bu soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. Fenerbahçe Beşiktaş derbisi hakkında merak edilenlerin tümü haberimizin içerisinde yer alıyor.

Süper Lig’in 16'ncı haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Maç saat 19:00'da başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Maç beIN Sports'tan ekranlara gelecek. İşte maç ile ilgili son dakika gelişmeler…

Siz de haberimizden maçı canlı izleyebilir ve Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı veren kanallar ve internet sitelerinin detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz. 

Karşılaşmanın şifresiz canlı yayını sitemizde olacaktır. Öte yandan karşılaşmayı şifresiz canlı veren yabancı kanallardan da takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçını şifresiz vermesi beklenen yabancı kanallar listesi için TIKLAYINIZ: