Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, 23 Eylül Çarşamba günü evinde GZT Giresunspor ile karşılaşacak. Saat 20:00'de Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Geçen hafta Medipol Başakşehir'e karşı sezonun ilk resmi maçını kaybeden Sarı Lacivertliler, Giresunspor'u yenerek yollarına devam etmeyi umuyorlar. Teknik direktör Vito Pereira'nın çalıştırdığı sarı lacivertli ekip, bu hafta 10 puanla 6. sırada yer aldı

Fenerbahçe, GZT Giresunspor'un altı oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertli ekipte sakatlanan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Marcel Tisserand ve Jose Sosa, Giresunspor karşısında forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra sakatlanarak göreve başlayan Miha Zajc ve Serdar Dursun'un da takımda yer alması beklenmiyor. Teknik direktör Vito Pereira'nın şansı olursa Fenerbahçe'nin yeni yardımcıları Miguel Crespo ve Braque Kapacak ilk kez sarı-lacivertli formayı giyebilecek.

13. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Fenerbahçe ile GZT Giresunspor, Süper Lig'de 13. kez karşı karşıya gelecek. Maç 23 Eylül'de oynanacak. İki takımın önceki 12 maçında Sarı Lacivertliler 6 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, Giresunpor1 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Fenerbahçe 17 gol attı, Giresunspor 7 golle karşılık verdi.

Sarı-lacivertliler oynadıkları 6 maçta rakiplerini 4 kez mağlup etse de 2 maç berabere bitti. Fenerbahçe konuk ekip olarak 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.