Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında evinde Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

FENERBAHÇE 1-1 ALANYASPOR (Maç sonucu)

78. Dak. ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Rodrigues’in yerden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Morafana’da kaldı.

61. Dak. Cisse’nin kullandığı penaltıda meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu kaleci Altay kontrol etti.

61. Dak. Cisse’nin kullandığı penaltıda meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu kaleci Altay kontrol etti.
 

GOOOLL! 53. Dak. Penaltı vuruşunda Max Kruse topu ağlara gönderdi.

İkinci yarı başladı.

Hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı.

Ofsayt 45. Dak. Fenerbahçe'de Muriqi topu ağlara yolladı ama öncesinde ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı.

45. Dak. İlk yarının sonuna 5 dakika eklendi.

43. Dak. Fenerbahçe'de oyuncular, ceza alanında elle oynama olduğu gerekçesiyle penaltı bekledi, hakem Ümit Öztürk devam kararı verdi.

40. Dak. İlk yarının son bölümünde oyun ağırlıklı olarak Alanyaspor'un yarı sahasında oynanıyor.

36. Dak. Alanyaspor'da Jose Carlos Coentrao Marafona, topu oyuna sokmakta geciktiği için sarı kart gördü.Sarı Kart - Marafona

33. Dak. Fenerbahçe etkili geldi! Kruse'nin serbest vuruşta ceza sahasına yolladığı ortasına Muriqi uzak direğe doğru kafayla vurdu, Ozan'ın şutu ise yandan auta çıktı.

Sarı Kart 32. Dak. Alanyaspor'da Salih Uçan, Ozan Tufan'a arkadan yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

GOOOLL! 29. Dak. Tekrarlanan penaltı vuruşunda Cisse bu kez topu ağlara gönderdi. Gol - Papiss Demba Cisse!

Sarı Kart 26. Dak. Cisse'nin penaltı vuruşunda Altay Bayındır gole izin vermedi. Ancak penaltı atışında Altay'ın çizgiyi vuruştan önce terk etmesi nedeniyle penaltı atışının tekrarlanmasına karar verildi ve Altay sarı kart gördü.

11. Dak. Kruse sol kanattan ilerlemek isterken yerde kaldı. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.

9. Dak. Kullanılan köşe vuruşunda Alanyaspor savunması topu uzaklaştırdı.

8. Dak. Fenerbahçe etkili geldi! Rodrigues'in sol kanattan çizgiye inerek çevirdiği topta Kruse'nin şutu savunmaya çarparak kornere gitti.

5. Dak. Kullanılan köşe vuruşunda Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

4. Dak. Alanyaspor etkili geldi! Ceza sahasının sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Bakasetas'ın vuruşunu Altay kornere çeldi.

3. Dak. Karşılaşma yüksek tempolu başladı ancak henüz tehlikeli bir atak gelişmedi.

Hakem maçın ilk düdüğünü çaldı ve mücadele başladı.

Maçın canlı anlatımı ve tüm detaylar...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bu akşam saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey’in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın 4 hakemi ise Onur Özütoprak.  Serkan Tokat’ın VAR hakemi olarak görev alacağı maçta AVAR hakemi Kemal Yılmaz.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. hafta maçında kendi taraftarı önünde Alanyaspor'u konuk edecek.

Süper Lig'in 21. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe ile ligin formda ekiplerinden Alanyaspor kozlarını paylaşacak.

Kritik Mücadele de Fenerbahçe ile Alanyaspor Maçı 8 Şubat Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan maçı hakemi Ümit Öztürk yönetecek.

Karşılama Ülker Stadı'nda oynanacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

LİGDE 8'NCİ RANDEVU

Fenerbahçemiz ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. Alanya ekibinin Süper Lig'de yer aldığı 2016-2017 sezonundan bu yana oynanan 7 maçta Takımımız 4 galibiyet alırken; 2 maç Alanyaspor’un üstünlüğüyle geçildi. Bir müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Ekibimizin 14 golüne, Alanyaspor 8 golle yanıt verdi.

Öte yandan iki takım arasında İstanbul'da oynanan 3 maçtan ilki berabere sonuçlandı, iki karşılaşmada ise Fenerbahçemiz gol yemeden galip geldi.

MUHTEMEL 11'LER:

Fenerbahçe: Altay, Isla, Jailson, Serdar Aziz, Dirar, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Garry Rodrigues, Max Kruse, Tolga Ciğerci, Vedat Muriç.

Alanyaspor: Marafona, Baiano, Caulker, Welinton, N'Sakala, Ceyhun Gülselam, Siopis, Efecan Karaca, Bakasetas, Junior Fernandes, Papiss Cisse.

FENERBAHÇE - ALANYASPOR MAÇI FULL HD (TIKLA İZLE)