Sarı- Lacivertliler, Alanya deplasmanında 1-0 kaybetti, tarihi fark yiyebilirdi. Son 6 maçından sadece 8 puan toplayabilen Kanarya’da başkan Ali Koç sonunda duruma el koydu. Takımın Alanya performansı için, “Çok vahim bir durum. Gereken yapılacak. Sorumlular bunun hesabını verecek” diyen başkan Koç, dün Samandıra Tesisleri’ne çıkarma yaptı.

OYUNCULARI ES GEÇTİ
Ali Koç’un gelişi sonrası saat 17.00’de başlaması planlanan antrenman ertelendi. Başkan, Ersun Yanal ile özel bir toplantı yaptı. Olağanüstü buluşma planlanandan çok daha uzun sürünce, idman Yanal’sız başladı. 16.10’da görüşme için odaya giren ikili, 18.15’te toplantıyı noktaladı. Ali Koç’un antrenmanı seyredip, oyunculara da sert uyarılarda bulunması bekleniyordu. Ancak böyle olmadı. Başkan, Yanal ile yaptığı toplantının hemen ardından antrenmanı seyretmeyip, tesisleri terk etti.

MORALSİZ BİR ŞEKİLDE İDMANA
Kulüpten 2 saatlik olağanüstü toplantıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak iddialara göre Ali Koç, Ersun Yanal’a son uyarısını yaptı. Başkanın, cumartesi günü Kadıköy’de oynanacak Trabzonspor maçının kazanılmaması halinde, görevine son verileceği mesajını deneyimli teknik adama ilettiği öne sürüldü. Toplantıdan son derece moralsiz bir şekilde çıkan Ersun Yanal, sahaya giderek devam eden antrenmanın son bölümünde takımın başında yer aldı.

5. KEZ YENİLGİ ÇİFT HANE
Fenerbahçe, 29. haftalar itibariyle tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Sarı- Lacivertliler, Alanya’ya kaybederek bu sezon ligde 10. kez mağlubiyet yaşadı. Kanarya böylece 5. defa mağlubiyet sayısında çift haneli sayıya ulaştı. Fenerbahçe, 1987-88 sezonunda 13 kez sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. Bitime 5 hafta kala, bu kötü rekorun egale edilme ihtimali bulunuyor.