Galatasaray'da Arda Turan defteri kesin olarak kapandı. Mustafa Cengiz ve yönetiminin Arda Turan konusundaki kararlı duruşu sebebiyle rafa kalkan transfer Fatih Terim ile Cengiz yönetimi arasında ne denli büyük olduğu henüz belli olmayan bir tartışmaya da sebep oldu.

Çaykur Rizespor maçının ardından herkesin beklediği üzere Arda Turan konusuna da değinen Fatih Terim şunları söyledi:

"Geçen gün davet edildiğim toplantı için Arena'ya geldim. Başkan, Abdurrahim bey ve Yusuf bey vardı, daha evvel ne söylediysem, tekrar ettim. Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığıdır.

Buradan çıkarken de bu kararın iyi yönetilmesinden yana olduğumu üzerine basarak söyledim. Ama ben daha eve varmadan haber birkaç gazeteciye maalesef verilmiş. Bu Galatasaray'a yakışan bir durum değil açıkçası.

Ben 'yönetimle arasında sorun var' dedirtmemek için çok çaba harcıyorum ama bazen çaba harcadığım için de hayal kırıklığı yaşıyorum"

Sorun Arda Turan değil, haber sızdırılması

Fatih Terim'in beyanına göre tecrübeli teknik adamın yönetime karşı 'hayal kırıklığı' yaşamasına sebep olan durum Arda Turan anlaşmazlığı değil, iletişim problemi.

Fatih Terim daha önce de değindiği üzere kendisi bile bilmezken yeni transferlerin giyeceği forma numarası gibi detayların basına sızdırılmasından şikayetçi.

Arda Turan konusunda da yönetimle yaptığı toplantı henüz bitmişken alınan kararın basına yansıması Fatih Terim için bir sorun.

Terim, kulüp içerisinde olanın kulüp içerisinde kalmasını ve dışarıya çok fazla detay yansımamasını istiyor.