Galatasaray'da Arda Turan konusu çözülmek bilmiyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve ekibi, Arda Turan konusunda şimdiye dek sadece bir defa konuştu ve açık bir şekilde "Arda Turan gündemde değil, olmayacak da" dedi.

Buna rağmen Arda Turan'ın Ultraslan'ın Twitter'daki paylaşımının altına "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" yorumunu yapması, dedikoduları yeniden alevlendirdi.

Menajer Ahmet Bulut da ilk tercihlerinin Galatasaray olduğunu söylemişti.

Terim el koyuyor
Daha önce yaptığı açıklamayla Arda Turan transferi için açık kapı bırakan Fatih Terim, takım zaten kötü giderken camiayı bir de bu konuyla meşgul etmemek için olaya el atacak.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük ve Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberlerine göre Terim, akşam oynanacak Çaykur Rizespor maçının öncesinde veya sonrasında yapacağı net bir açıklamayla Arda Turan transferinin rafa kalktığını söyleyecek.

Taraftar ve yönetim karşı

Fatih Terim her ne kadar gönlünü alan Arda Turan'ın takıma katılıp jübilesini Galatasaray'da yapmasına sıcak baksa da yönetim ve taraftarın büyük çoğunluğu Arda Turan'ı kesinlikle istemiyor.

Mustafa Cengiz'in ilk açıklamasının üzerine başka bir açıklamaya gerek bile duymaması bu konudaki tavrının netliğini gösteriyor.

Taraftar ise Twitter'da #ardaturanıistemiyoruz hashtag'ini twitter trend'lerine soktu ve hem sosyal medyada hem de anketlerde Arda'yı istemediğini açıkça gösterdi.