Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı PSV Eindhoven maçı öncesi transferleri yetiştirmek istiyor. Aslan'ın en önemli konularından biri ise bek transferi.

Türkiye’de 2021-2022 sezonu transfer ve tescil döneminin başlamasıyla birlikte kadrosuna yeni takviyeler yapmak isteyen Galatasaray, girişimlerini hızlandırdı. Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk ve Barış Alper Yılmaz’ı transfer eden sarı-kırmızılılar için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Nokta transferler yaparak yeni sezonda başarılı bir kadro oluşturmanın çabası içinde olan Galatasaray’da sol bek konusunda hareketlilik sürüyor.

Yaptığı yerli transferlerle, Türk futbolcuları artıran ve geleceğe yönelik çalışma içerisinde olan sarı-kırmızılılar, sol bekte ise yabancıya yöneldi.

Galatasaray sol bek konusunda Patrick van Aanholt ile anlaşmasına karşın, ilk hedef durumundaki Ezgjan Alioski için daha istekliydi.

Kuzey Makedonyalı futbolcunun menajeri ile dün masaya oturuldu. Alioski yıllık 2.2 milyon eurodan 4 senelik anlaşma istedi.

Yıllık 2.2 milyon eurodan başka Alioski, imza parası ve bonuslarıyla birlikte 17-18 milyon euroya malolacaktı.