Bir dönem gösterdiği performansla Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen ve Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Emre Mor, performansındaki düşüşle dikkatleri çekmişti.

Fransa'da düzenlenen EURO 2016 turnuvasında performansıyla göz dolduran ve 1 Temmuz 2016 tarihinde 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeliyle Nordsjaelland'tan Borussia Dourtmund'a transfer olan Mor, Alman temsilcisinde top koşturduğu bir sezonda 19 maça çıktı. Süre aldığı maçlarda 1 gol, 3 de asist yapan Emre, daha sonra İspanya'nın yolunu tuttu.

Kısa süren Almanya macerasının ardından 2017'nin Ağustos ayında 13 milyon euro bonservis bedeliyle İspanya'nın Celta Vigo takımına büyük umutlarla transfer olan Emre Mor için İspanya macerası yolunda gitmedi.

DÜŞÜŞÜ SÜRÜYOR...

Celta formasıyla ilk sezonunda 27 maçta forma giye Mor, süre aldığı maçlarda 1 gol, 3 asist ile takımına destek oldu. 21 yaşındaki oyuncu, bu seneki performansıyla ise adeta yokları oynuyor.

Celta formasıyla 2018-2019 sezonunda 4'ü ilk 11 olmak üzere sadece 9 maçta forma bulabilen Emre, ne gol ne de asist üretebildi.

Dortmund'dan Celta Vigo'ya 13 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan genç yıldızın kulübü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Celta Vigo, Emre Mor'u disiplin gerekçesiyle kadro dışı da bırakmıştı ve aldığı son karar genç yıldızı transfer listesine koymak oldu...

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

Adı Galatasaray'la da anılan Mor için Fenerbahçe yönetimi, bu transferin sağlıklı bir tercih olacağına kanaat getirdi ve oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için resmi görüşmelere başladı.

Emre Mor için oyuncunun menajerleri ile Fenerbahçe, hali hazırda temas halinde.

1 HAFTA İÇİNDE İSTANBUL'A...

Şayet taraflar anlaşırsa Emre Mor'un 1 hafta içinde İstanbul'da olması bekleniyor...

EMRE MOR KİMDİR?

Emre Mor, 24 Temmuz 1997'de Brønshøj'de dünyaya geldi. Danimarka'da yetişmiş Türk milli futbolcudur. Emre Mor'un babası Türk, annesi ise Makedonyalıdır. Baba tarafından aslen Uşak ili Sivaslı ilçesi Tatar kasabasındandır.