Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nin 9. haftası nefesleri bir mücadeleye sahne olacak. 2. grupta 11 puanla 7'nci sırada yer alan Elbistanspor ile 17 puanla 4'üncü sırada yer alan Kahta 02 Spor maçı heyecanlı geçmesi bekleniliyor

Şampiyonluk mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşma, 17 Kasım Pazar günü Elbistan Sentetik İlçe Stadında oynanacak. Karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

MAÇ BİLGİLERİ
Elbistan'da oynanacak Elbistanspor - Kahta 02 Spor maçının hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK), bu karşılaşmaya Ankara Bölgesi Hakemi Ceyhun Panba'yı görevlendirdi. Bu müsabakada Panba'nın yardımcılıklarını Okan Delier ve Ensar Alıklı yapacak. Maçın 4. hakemi ise Havva Nur Demir olarak belirlendi.

Bu yıl şampiyon olmak için ter döken Elbistanspor, ligde güçlü rakibi Kahta 02 Spor'u sahasında ağırlayacak. Müsabakadan üç puanla ayrılmayı hedefleyen Elbistanspor, son hazırlıklarını yaptığı antrenmanla bitirdi. Teknik Sorumlu Mutlu Doğanyönetiminde yapılan antrenman ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı. Antrenman daha sonra yarım sahada yapılan taktik çalışmayla son buldu.

MAÇA DAVET
 Her yıl olduğu gibi bu yıl da takıma destek vereceklerini ve taraftarları maça davet eden Elbistanspor yönetimi, "Birlik beraberlikle Elbistanspor’un güzel yerlere gelmesini istiyorsak takımımıza sahip çıkalım. Tüm herkesi Pazar günü oynanacak Kahta 02 Spor maçına davet ediyoruz" dediler

Geçtiğimiz haftada, Fırat Üniversitesi'ne konuk olan Elbistanspor mücadeleyi 5-1 kaybetmişti.