Aynı gün Kahramanmaraş'ta uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle seçim kullanacak üyeler muaf tutuldu.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından kendilerine verilen üzerinde isimleri ve kulüplerinin yazılı olduğu tanıtım kartıyla oylarını kullandılar.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda  16. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Ergün Önal aday olmazken, mevcut yönetim kurulunda da görev yapan Ekrem Karaoğlan tek aday olarak seçime girdi. Aday olacağı belirtilen ve divana liste veren Eftal Karaçalı'nın listesini geri çekmesi ile tek aday olan Karaoğlan 187 delegeden kongreye katılan 187 delegenin 141'nin oyunu alarak Kahramanmaraş ASKF'ye 1986'dan bu yana merhum Necati Sarıgül, Mehmet Bağrıacık ve Ergün Önal'ın ardından dördüncü başkan oldu.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda  16. olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Ergün Önal ve başkan adayları Ekrem Karaoğlan ve Eftal Karaçalı konuşma yaptılar.

Kahramanmaraş ASKF 16.  olağan Genel Kurulunda mevcut başkanı Ergün Önal veda konuşması yaptı. Yeni başkan Ekrem Karaoğlan ise teşekkür konuşması yaptı.