Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk etti.

PERDEYİ NEGREDO AÇTI
Karşılaşmanın 14. dakikasında gelişen Beşiktaş atağında, Talisca'nın uzun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Negredo, Volkan Demirel'den topu kurtardıktan sonra, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

3 DAKİKA SONRA SOLDADO CEVAP VERDİ
Fenerbahçe Negredo'nun golünden 3 dakika sonra Soldado ile beraberliği yakaladı. Mehmet Topal'ın ceza sahasına yaptığı ortaya, Soldado gelişine mükemmel vurdu ve durumu 1-1'e getirdi.

CANER'İN FÜZESİ DİREKTE PATLADI
36. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında Jeramain Lens topu ceza sahasına gönderdi. defanstan seken topu Negredo ceza sahası dışındaki Caner'e dönderdi. Caner'in sol ayakla sert şutu kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.

ALPER POTUK TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI
Mücadelenin 44. dakikasında Beşiktaşlı Tolgay Arslan ile Hasan Ali arasındaki tartışmaya dahil olan Alper Potuk, Tolgay'ı itip düşürünce ikincği sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

FENERBAHÇE ŞENER İLE ÖNE GEÇTİ
İlk yarının son dakikalarında Mehmet Ekici'nin pasına hareketlenen Şener topu ağlara gönderdi ve takımını Beşiktaş karşısında 2-1 öne geçirdi.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARININ BAŞINDA SAHA KARIŞTI, QUARESMA KIRMIZI KART GÖRDÜ
Oyuna ikinci yarı giren Ricardo Quaresma, maçın 52. dakikasında ile Josef de Souza ile arasında gerginlik yaşandı. Bu sırada Josef de Souza yerde kaldı. Maçın hakemi Fırat Aydınus, Quaresma'nın rakibine yumruk attığı gerçekçesiyle Portekizli futbolcuya kırmızı kart çıkardı.

FENERBAHÇE 9 KİŞİ KALDI
İlk yarıda sarı kart gören Volkan Demirel, Babel'in kafa vuruşundan sonra hakeme itirazda bulundu ve ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla 77. dakikada oyundan atıldı. Fenerbahçe, 9 kişi kaldı.

BEŞİKTAŞ BERABERLİĞİ YAKALADI
Beşiktaş beraberliği buldu! Caner'in soldan ortasında Talisca kafayı vurdu, Hasan Ali'ye çarpan top ağlarla buluştu. Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında 2-2'yi buldu!

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.