Galatasaray'da Fatih Terim, herkesin merakla beklediği Adem ile Falcao arasındaki tercihte, önceliği form grafiğinden yana kullanmayı düşünüyor. Son anda bir değişiklik olmazsa Adem ilk 11’de başlayacak, Falcao ikinci yarıda oyuna dahil olacak.

ADEM BÜYÜK FORMDA
Radamel Falcao’nun yokluğunda Galatasaray’ı gol yollarında sırtlayan isim olan Adem Büyük, derbi öncesinde formda bulunuyor. Ligde son oynadığı 4 karşılaşmada 5 kez fileleri havalandıran Adem, bu sezon Ligde 6, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de 1 gol atarak toplamda 10 gole ulaştı. 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın en golcü oyuncusu konumunda da bulunuyor.

Fenerbahçe derbisi için ilk 11’ini yavaş yavaş netleştiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Adem ile Falcao arasında nasıl bir tercih yapacağı merak konusu.

Antrenmanlarda birçok kurgu deneyen tecrübeli çalıştırıcı, son anda bir değişiklik olmazsa önceliğini form grafiğinden yana kullanacak. Attığı 6 golle, Galatasaray’ın en skorer ismi konumunda bulunan Adem, Kadıköy’deki mücadeleye ilk 11’de başlayacak.

Falcao ise bitirici güç olarak, oyuna ikinci yarıda dahil olacak. Ancak Fatih hoca, son kararını maç saatine doğru vermeyi düşünüyor. Özellikle Falcao’nun büyük maçlardaki tecrübesi, Terim’in tercihini değiştirmesine neden olabilir.